COLORING GREY Fast MOUSSE
 • ΓΙΑΤΙ GREY Fast MOUSSE;
 • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
 • ΠΩΣ-Ο fast;
 • ΓΝΩΜΕΣ & ΣΧΟΛΙΑ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ή ΑΠΟΡΙΕΣ: ΤΗΛ. 2106200404
eshop YOCOfast.gr | Αποστολή Δωρεάν με παραγελία άνω των 35Ε | Πληρωμή με Αντικαταβολή, Πιστωτική ή Κατάθεση | Ασφάλεια Συναλλαγής
Share & Tweet!  F Tweet e-adds
προσφορές στον αφρό GREY Fast MOUSSE!

  ...Δείτε όλα τα σχόλια
Προσφορές σε απίστευτα προϊόντα styling!
  ...Δείτε τις προσφορές
Προσφορές σε επαγγελματικά σαμπουάν!
  ...Δείτε τις προσφορές

ΟΣΟ ΠΙΟ -FAST- ΓΙΝΕΤΑΙ!

Σε 4 βήματα μπορείτε να απαλλαγείτε από τα γκρίζα! Παρακάτω οι οδηγίες εφαρμογής του νέου GREY Fast MOUSSE.

Επίσης μπορείτε να δείτε:
- Πως να επιτύχετε τον τόνο που ταιριάζει το χρώμα των μαλλιών σας
- Συμβουλές και προτάσεις για την εφαρμογή του GREY Fast MOUSSE
- Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις γύρω από το προϊόν και την εφαρμογή του

 
 • ΒΗΜΑ 1: ΑΝΑΜΕΙΞΗ
Ανάμειξη

Το πακέτο COLORING GREY Fast MOUSSE περιέχει 4 φιαλίδια χρωστικής των 25ml και έναν ενεργοποιητή 100ml. Ανακινήστε ένα από τα φιαλίδια με την χρωστική και έπειτα αναμείξτε ίση ποσότητα χρωστικής με ίση ποσότητα ενεργοποιητή στο δοχείο-δοσομετρητή, ανάλογα με την ποσότητα χρωμοαφρού που χρειάζεστε π.χ. 10ml+10ml (μπορείτε να αναμείξετε ένα ολόκληρο φιαλίδιο 25ml με 25ml από τον ενεργοποιητή, αλλά θυμηθείτε ότι ο αφρός διογκώνεται, οπότε η ποσότητα αφρού που θα προκύψει είναι αρκετή για πολλές χρήσεις).

 
 • ΒΗΜΑ 2: ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ
Εφαρμογή

Αφού κάνετε την ανάμειξη ανακινήστε πολύ καλά το δοχείο-δοσομετρητή για να δημιουργήσετε τον χρωμοαφρό και αφήστε για μερικά δευτερόλεπτα ώστε να γίνει πιο πηχτός. Ο GREY Fast MOUSSE είναι έτοιμος προς χρήση. Εφαρμόστε τον σε στεγνά, άλουστα μαλλιά (ωστόσο δεν πρέπει να είναι υπερβολικά λιπαρά και δεν πρέπει να έχουν κατάλοιπα από προϊόντα στυλιζαρίσματος). Κατά την εφαρμογή προσέξτε έτσι ώστε να μην βαφτούν τα ενδύματα (σε πορώδεις επιφάνειες είναι πιο δύσκολο να βγουν τυχόν λεκκέδες).
Με τον δοσομετρητή απλώστε την επιθυμιτή ποσότητα στην χτένα που θα βρείτε στην συσκευασία ή στα χέρια σας (εάν δεν έχετε γάντια μιας χρήσης θυμηθείτε να ξεπλύνετε τα χέρια σας σύντομα). Με την βοήθεια της χτένας απλώστε το προϊόν ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών και περισσότερο στις περιοχές με μεγαλύτερη συγκέντρωση γκρίζων τριχών (π.χ. στον κρόταφο και στις ρίζες).

 
 • ΒΗΜΑ 3: ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ
Αναμονή

Αφήνετε το προϊόν να δράσει για 5 έως 10 λεπτά της ώρας. Εάν έχετε σκούρα μαλλιά και θέλετε εντονότερους και σκοτεινότερους τόνους, μπορείτε να το αφήσετε έως 10-15 λεπτά.
Στην αρχή ο χρωμοαφρός έχει ανοικτό χρώμα, το οποίο κατά την διάρκεια της διεργασίας γίνεται σταδιακά σκοτεινότερο λόγω της επαφής με τον αέρα. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό, μάλιστα το επιθυμούμε έτσι ώστε να γίνεται σταδιακή η κάλυψη των λευκών και να μην φαίνονται βαμμένα τα μαλλιά. Τυχόν λεκκέδες στο δέρμα ή στα ενδύματα πρέπει να αφαιρούνται άμεσα με βαμβάκι βρεμμένο με νερό ή γαλάκτωμα καθαρισμού.

 
 • ΒΗΜΑ 4: ΞΕΒΓΑΛΜΑ
Πλύση

Μετά το πέρας του χρόνου διεργασίας ξεπλύνετε σχολαστικά ώσπου το νερό που απορρέει από τα μαλλιά να είναι καθαρό. Προχωρείτε κανονικά στο λούσιμο όπως συνήθως, ξεβγάλτε τα χέρια σας και είστε έτοιμος! Προτιμήστε ποιοτικά σαμπουάν χωρίς SLS που επηρεάζουν το χρώμα. 
 • ΠΩΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΧΡΩΜΑ;

Είναι πολύ απλό. Εάν έχετε σκούρα μαλλιά (από μαύρο έως καστανό ανοικτό) ο χρόνος διεργασίας είναι 10-15 λεπτά, ενώ εάν έχετε ανοικτότερο χρώμα (από καστανό εώς ξανθό) ο χρόνος διεργασίας είναι 5-10 λεπτά. Επίσης, για σκοτεινότερους τόνους μπορείτε να κάνετε άλλη μία εφαρμογή την επόμενη μέρα. Όσες εφαρμογές κάνετε, τόσο σκοτεινότερο γίνεται το χρώμα (πάντα όμως διακριτικό, π.χ. δεν θα γίνει ποτέ τελείως μαύρο ή τελείως καστανό).
Η απόχρωση του καλύπτει όλα τα χρώματα μαλλιών! Και αυτό γιατί ο αφρός GREY Fast MOUSSE οξειδώνεται σταδιακά με το πέρασμα του χρόνου, φθάνοντας στο πιο κοντινό χρώμα που μας ταιριάζει. Βεβαίως μπορείτε όποτε θέλετε να το προσαρμόσετε ή να το διαφοροποιήσετε με περισσότερες επναληπτικές εφαρμογές.
Μετά από την πρώτη ημέρα μπορείτε να προχωρήσετε στην δεύτερη εφαρμογή και μετά σε διαστήματα 2-3 ημερών να επαναλάβετε όσες φορές χρειάζεται ώσπου να φτάσετε στον χρωματικό τόνο που επιθυμείτε. Όταν επιτευχθεί ο επιθυμιτός χρωματικός τόνος, ο αφρός GREY Fast MOUSSE χρησιμοποιείται απλώς για να καλύψει τις γκρίζες ρίζες.
Επίσης, ο GREY Fast MOUSSE χρησιμοποιείται και από άντρες που δεν έχουν γκρίζα μαλλιά, απλώς για να τονίσουν καλλίτερα το φυσικό χρώμα στο styling.

Από καστανό έως ανοικτό ξανθό, χρόνος διεργασίας είναι 5-10 λεπτά. Από μαύρο έως καστανό: χρόνος διεργασίας είναι 10-15 λεπτά.

Επιστροφή στην κορυφή

 
 • ΕΦΑΡΜΟΓΗ "SUPERFAST"
εφαρμογή στο μπάνιο

Μπαίνετε στο μπάνιο - βάζετε τον αφρό - λούζεστε - τελειώσατε!
Η πανεύκολη χρήση του αφρού GREY Fast MOUSSE σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε τον χρωματισμό κατ' ευθείαν στο μπάνιο ή στο ντους, χωρίς να το καταλάβει κανείς! Αυτή η τεχνική είναι ακόμη πιο γρήγορη και δεν χρειάζεσαι ούτε γάντια, ούτε χτένα.
Αφού δημιουργήσετε το μείγμα στον δοσομετρητή, μπαίνοντας στο μπάνιο και πριν βρέξετε τα μαλλιά ανακινήστε καλά τον δοχείο. Απλώστε την επιθυμιτή ποσότητα αφρού στα μαλλιά ομοιόμορφα ή στις περιοχές που θέλετε περισσότερη κάλυψη (π.χ. στον κρόταφο και στις ρίζες), προσέχοντας να μην έρθει σε επαφή με τα μάτια.
Ξεπλύνετε τα χέρια σας αμέσως πολύ καλά και αφήστε το προϊόν να δράσει για 5 λεπτά της ώρας (εάν θέλετε εντονότερο και πιο σκούρο αποτέλεσμα, μπορείτε να το αφήσετε έως 10 ή και 15 λεπτά).
Μετά από 5 (ή 10/15) λεπτά ξεπλύνετε τα μαλλιά σχολαστικά με χλιαρό νερό (ώσπου το νερό που απορρέει να είναι καθαρό), συνεχίστε κανονικά με το λούσιμο, τελειώστε το μπάνιο σας και είστε έτοιμος! Τυχόν υπολείμματα στα χέρια ξεπλένονται άνετα με χλιαρό νερό και σαπούνι. Στην πρώτη σας εφαρμογή χρησιμοποιήστε κατά προτίμηση μία σκουρόχρωμη πετσέτα μετά το λούσιμο.

 
 • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Ο αφρός GREY Fast MOUSSE χρησιμοποιείται μόνο σε μαλλιά με φυσικό χρώμα και όχι σε μαλλιά που έχουν υποστεί βαφή, λεύκανση ή ανταύγειες.
Είναι πιθανόν τα αποτελέσματα να μην είναι εμφανή αμέσως μετά την εφαρμογή επειδή η επίδραση του προϊόντος γίνεται σταδιακά εντονότερη στις ακόλουθες ημέρες. Αυτό είναι φυσιολογικό και ιδανικό για την ομαλή κάλυψη των γκρίζων στους άντρες .
Μετά από μία ημέρα μπορείτε να προχωρήσετε στην δεύτερη εφαρμογή και μετά από την δεύτερη (σε διαστήματα 2-3 ημερών) να επαναλάβετε όσες φορές χρειάζεται ώσπου να φτάσετε στον χρωματικό τόνο που επιθυμείτε. Όταν επιτευχθεί ο επιθυμιτός χρωματικός τόνος, ο αφρός GREY Fast MOUSSE χρησιμοποιείται απλώς για να καλύψετε τις γκρίζες ρίζες.
Τα 4 φιαλίδια συν ο ενεργοποιητής περιέχουν αρκετό προϊόν για τουλάχιστον 15-20 εφαρμογές, ανάλογα με το μήκος των μαλλιών. Μετά την πρώτη εφαρμογή, το προϊόν μπορεί να εμφανίσει τμήματα με ελαφρώς σκοτεινότερο χρώμα. Αυτό είναι φυσιολογικό και δεν επηρηάζει το αποτέλεσμα.
Στο λούσιμο μετά την εφαρμογή δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται κοινά σαμπουάν κατά της πιτυρίδας ή γενικότερα "σκληρά" σαμπουάν με υψηλό pH ή/και θειούχες ενώσεις (SLS) γιατί επηρηάζουν τον χρωματισμό. Προτιμήστε τα εξειδικευμένα, φυτικά σαμπουάν της Kemon.
Μην υπερβαίνετε τους χρόνους διεργασίας (5-15 λεπτά).

Επιστροφή στην κορυφή

 
 • ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
??
Ποιά ποσότητα πρέπει να αναμείξω για μία εφαρμογή;
Αναμειγνύονται πάντα ίσες ποσότητες χρωστικής με ίσες ποσότητες ενεργοποιητή. Για μία μικρή εφαρμογή, θα μπορούσαν να είναι αρκετά και 5ml χρωστικής + 5ml ενεργοποιητή (ανάλογα με το μέγεθος των μαλλιών φυσικά)! Θυμηθείτε ότι ο αφρός διογκώνεται. Εάν αναμείξετε π.χ. ένα ολόκληρο φιαλίδιο χρωστικής 25ml με 25ml ενεργοποποιητή, ο αφρός που θα δημιουργηθεί θα φτάσει περίπου μέχρι την μέση του δοσομετρητή. Το νέο GREY Fast MOUSSE είναι πολύ οικονομικό!

Πρέπει να μαλλιά να είναι λουσμένα πριν την εφαρμογή;
Όχι, είναι προτιμότερο τα μαλλιά να είναι στεγνά και άλουστα αλλά να μην έχουν υπερβολική λιπαρότητα ή προϊόντα στυλιζαρίσματος όπως τζελ, κεριά κτλ. για να μπορεί να απορροφηθεί καλύτερα το χρώμα από την τρίχα.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω οποιοδήποτε σαμπουάν για το λούσιμο;
Γενικότερα ναι, εκτός εάν είναι "σκληρό" σαμπουάν όπως κάποια του εμπορίου κατά της πιτυρίδας ή της λιπαρότητας, διότι έχουν υψηλό pH ή/και θειούχες ενώσεις και μπορούν να επηρηάσουν τον χρωματισμό. Προτείνουμε τα εξειδικευμένα, επαγγελματικά σαμπουάν με φυτικά συστατικά της Kemon.

Πόσο διαρκεί το χρώμα;
Θα ξεβάψουν τα μαλλιά μου στην βροχή, στο νερό ή με τον ιδρώτα;

Φυσικά και όχι! Αρκεί να ξεπλένετε πολύ καλά μετά από κάθε εφαρμογή. Η κάλυψη των γκρίζων δεν θα επηραστεί αρνητικά όσο σχολαστικά και να ξεπλύνετε τα μαλλιά μετά την βαφή.
Ο χρωμοαφρός GREY Fast MOUSSE δίνει μία ημιμόνιμη βαφή που δεν ξεβάφει και διαρκεί έως και 15-20 μέρες. Απλώς μετά από συχνά λουσίματα και με την πάροδο του χρόνου, εάν δεν ανανεώνεται θα ξεθωριάσει ελαφρά, όπως άλλωστε και οι κανονικές βαφές μαλλιών. Αυτό δεν μας πειράζει γιατί δίνει την απόλυτη φυσικότητα στο αποτέλεσμα (σε αντίθεση με πολλές κοινές βαφές) και ομοιόμορφη συνέχεια στο χρώμα από τη ρίζα έως τις άκρες, έτσι ώστε να μην φαίνεται σε καμία περίπτωση ότι έχετε κάνει βαφή.

Πόσο συχνά πρέπει να χρησιμοποιώ τον αφρό GREY Fast MOUSSE;
Το χρωματικό αποτέλεσμα του GREY Fast MOUSSE κρατά περίπου 15-20 ημέρες (ανάλογα με το πόσο συχνά λουζόμαστε). Ωστόσο μπορείτε να επαναλάβετε την εφαρμογή ανά 3 ή 4 ημέρες ώσπου να φτάσετε στον τόνο του χρώματος που επιθυμείτε. Μόλις είστε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε τον GREY Fast MOUSSE μόνο όταν ξαναφυτρώσουν οι λευκές ρίζες.

Μπορώ να αφήσω κάποια γκρίζα στο πλάι του κεφαλιού;
Ναι και μάλιστα είναι ένα ωραίος τρόπος να "σπάσετε" τα γκρίζα χωρίς να φαίνεται. Απλώς αφήνετε τις περιοχές αυτές τελευταίες στο πέρασμα με τον αφρό. Γενικά όσο λιγότερος ο χρόνος τόσο μικρότερη η κάλυψη και αντίστροφα. Αυτός είναι και ένας απο τους κύριους λόγους που ο GREY Fast MOUSSE έχει τόσους φανατικούς χρήστες.

Πώς θα αφαιρέσω το χρώμα από το δέρμα του προσώπου ή των χεριών;
Χρησιμοποιήστε βαμβάκι βρεμμένο με χλιαρό νερό ή με οποιαδήποτε κρέμα. Στην τεχνική "SUPERFAST" που γίνεται κατ' ευθείαν στο μπάνιο χωρίς γάντια, αναπόφευκτα θα βαφτούν τα χέρια σας. Ξέπλυνετέ τα αμέσως μετά την εφαρμογή του αφρού με χλιαρό νερό και σαπούνι και κάτω από τα νύχια. Επειδή το χρώμα ενεργοποιείται σταδιακά όταν έρθει σε επαφή με τον αέρα, δεν υπάρχει κίνδυνος να μείνουν υπολείμματα στο δέρμα που δεν φεύγουν, αρκεί τα σημεία να πλυθούν γρήγορα. Επίσης, ο αφρός είναι σχεδιασμένος να καλύπτει την τρίχα και όχι το δέρμα, που σημαίνει ότι δεν θα έχετε το ανεπιθύμιτο αποτέλεσμα να φαίνεται το δέρμα του κεφαλιού βαμμένο. Στην σπάνια περίπτωση που θα υπάρξουν τυχόν αποχρώσεις στο δέρμα, στο δεύτερο λούσιμο μετά την εφαρμογή του αφρού θα έχουν εξαφανιστεί τελείως.

Μπορεί ο GREY Fast MOUSSE να χρησιμοποιηθεί στα μούσια;
Ο χρωμοαφρός GREY Fast MOUSSE δεν περιέχει αμμωνία, ούτε τις βλαβερές για την υγεία Παραφενυλενιοδιαμίνες (PPD) και άρα είναι ασφαλής για βαφή σε γένια. Ωστόσο πρέπει να είστε απόλυτα προσεκτικοί όταν βάφετε γένια ή φρύδια διότι δεν πρέπει να έρθει σε επαφή με τα μάτια. Αλλά ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση, αν ξεπλύνετε σχολαστικά και αμέσως, δεν διατρέχετε κίνδυνο. Επίσης πρέπει να ξέρετε ότι οι τρίχες στα γένια έχουν διαφορετική δομή από αυτές των μαλλιών και συνήθως είναι δυσκολότερο να βαφτούν. Έτσι, στο μούσι θα πρέπει να αφήσετε το προϊόν να δράσει περισσότερο (10 ή 15 λεπτά) από ότι στα μαλλιά. Επίσης ενδέχεται να χρειαστεί να κάνετε άλλη μία ή δύο επαναλαμβανόμενες εφαρμογές τις επόμενες ημέρες. Τέλος, είναι καλό να λούσετε το μούσι και να το στεγνώσετε πριν εφαρμόσετε τον χρωμοαφρό GREY Fast MOUSSE.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον αφρό GREY Fast MOUSSE σε άλλα σημεία του σώματος;
Βεβαίως, αρκεί πάντοτε να προσέχετε να μην έρθει σε επαφή με τις ευαίσθητες περιοχές του σώματος (μάτια, βλενογόνοι κ.α.).

Μπορεί να εφαρμοστεί ο αφρός GREY Fast MOUSSE για να τονίσει το χρώμα των μαλλιών ακόμα και αν δεν υπάρχουν γκρίζα;
Βεβαίως, ο αφρός δίνει μάλιστα πυκνότητα και λάμψη σε αυτούς που έχουν θαμπά και ασθενή μαλλιά. Επειδή δεν καταστρέφει την τρίχα όπως οι κοινές χημικές βαφές και επειδή το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό, πολλοί άντρες το χρησιμοποιούν απλά για να τονίσουν το φυσικό τους χρώμα. Ενδείκνυται επίσης και για χρήστες που έχουν αραίωση στο τριχωτό, γιατί κάνει τις ασθενείς τρίχες να φαίνονται πιο δυνατές και πυκνές, μεγαλώνοντας την περίμερό τους.

Έχει ημερομηνία λήξης;
Μειώνεται η αποτελεσματικότητα του προϊόντος με την πάροδο του χρόνου;

Όχι, αρκεί να τον αποθηκεύσετε σε θερμοκρασία δωματίου μακριά από τον ήλιο ή πηγές θερμότητας.

Έχω επιπλέον απορίες. Μπορώ να επικοινωνήσω με έναν ειδικό;
Το Τεχνικό Τμήμα μας είναι στην διάθεσή σας από Δευτέρα έως Παρασκευή σε ώρες γραφείου. Θα χαρούμε να ακούσουμε την γνώμη σας, να σας βοηθήσουμε με όλες τις απορίες σας και να παρέχουμε πληροφορίες και συμβουλές για το προϊόν και την εφαρμογή του!

Επιστροφή στην κορυφή