COLORING GREY Fast MOUSSE
  • ΓΙΑΤΙ GREY Fast MOUSSE;
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΠΩΣ-Ο fast;
  • ΓΝΩΜΕΣ & ΣΧΟΛΙΑ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ή ΑΠΟΡΙΕΣ: ΤΗΛ. 2106200404
eshop YOCOfast.gr | Αποστολή Δωρεάν με παραγελία άνω των 35Ε | Πληρωμή με Αντικαταβολή, Πιστωτική ή Κατάθεση | Ασφάλεια Συναλλαγής
Share & Tweet!  F Tweet e-adds
προσφορές στον αφρό GREY Fast MOUSSE!

  ...Δείτε όλα τα σχόλια
Προσφορές σε απίστευτα προϊόντα styling!
  ...Δείτε τις προσφορές
Προσφορές σε επαγγελματικά σαμπουάν!
  ...Δείτε τις προσφορές

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ

Ως άντρες το τελευταίο που θέλoυμε είναι να ταλαιπωρήσουμε τα μαλλιά μας! Και πράγματι, οι περισσότερες βαφές μαλλιών είναι μία σκληρή διεργασία για τα μαλλιά. Υπάρχει όμως η τεχνολογία που μας δίνει λύση στο πρόβλημα των γκρίζων χωρίς να καταστρέφει την τρίχα: αυτή είναι η τεχνολογία COLORING της Kemon. Δείτε γιατί:

 
  • ΧΩΡΙΣ ΑΜΜΩΝΙΑ
Χρωμοαφρός χωρίς NH3

O αφρός GREY Fast MOUSSE αναπτύχθηκε για να επιτυγχάνει τον μέγιστο χρωματισμό χωρίς την χρήση αμμωνίας, εκμηδενίζοντας έτσι την δυσάρεστη οσμή και τις βλαβερές αναθυμιάσεις που παρατηρούμε συνήθως στις βαφές. Επίσης, κατά την διαδικασία της εφαρμογής, το GREY Fast MOUSSE ελαχιστοποιεί την διόγκωση των τριχών η οποία προκαλεί αποδυνάμωση και πιθανές ρωγμές. Τα μαλλιά παραμένουν άθικτα.

 
  • ΧΩΡΙΣ PPD
Χρωμοαφρός χωρίς PPD

Οι Παραφαινυλενοδιαμίνες ή PPD είναι επικίνδυνες χημικές ουσίες που εμπεριέχονται δυστυχώς στις περισσότερες βαφές της αγοράς (επαγγελματικές ή μη) και είναι γνωστό ότι προκαλούν δερματικές αλλεργικές αντιδράσεις και άλλες παρενέργειες, μπορούν ακόμη και να δημιουργήσουν πληγές στην επιδερμίδα του τριχωτού. Προσεκτική έρευνα των εργαστηρίων της Kemon οδήγησε στην επιλογή και εφαρμογή μη τοξικών οξειδωτικών μέσων τα οποία προσφέρουν την μοναδική σύνθεση με την μέγιστη ασφάλεια.

 
  • ΕΛΑΙΟ ΑΒΗΣΣΥΝΙΑΣ

Η νέα σύνθεση του GREY Fast MOUSSE περιέχει έλαιο Αβησσυνίας οργανικής καλλιέργειας. Το έλαιο Αβησσυνίας έχει αρκετά χαρακτηριστικά που έχει και το Αργκανέλαιο. Με άριστες ιδιότητες ενυδάτωσης, επιτυγχάνει λείο και απαλό δέρμα και έχει αντιγηραντική δράση. Απορροφάται εύκολα από τα μαλλιά και τα ενυδατώνει, προστατεύοντάς τα. Ο χρωμοαφρός δεν επηρεάζει την χρωματική βάση των μαλλιών και έτσι αποφεύγονται οι ανεπιθύμιτοι κόκκινοι τόνοι που τυπικά εμφανίζονται με τις κοινές βαφές μαλλιών.

 
  • ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΕΛΙΧΡΥΣΟΥ

Το εκχύλισμα Ελίχρυσου (Helichrysum Italicum) εξισορροπεί την δομή της τρίχας από τις ρίζες μέχρι τις άκρες επιτυγχάνοντας μία τέλεια και ομοιόμορφη κατανομή των χρωστικών του χρωμοαφρού GREY Fast MOUSSE, ενώ αφήνει τα μαλλιά ευκολοχτένιστα και μεταξένια. Επιπλέον, εγγυάται την ηπιότητα της βαφής και την προστασία των μαλλιών και του τριχωτού κατά την διάρκεια της διεργασίας.

 
  • ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟΥ

Πλούσιο σε Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, το εκχύλισμα Λιναρόσπορου επαναφέρει την υγρασία, την λάμψη και την απαλότητα στα μαλλιά και στο δέρμα και βοηθά ώστε να μην επηρεάζονται από τις χρωστικές. Προστατεύει το δέρμα και τα μαλλιά από την ξηρότητα και μετριάζει την απώλεια πολύτιμων πρωτεϊνών από την τρίχα. Επίσης έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και αναζωογονεί το ευαίσθητο, ταλαιπωρημένο ή γηρασμένο δέρμα.

 
  • ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΕΜΟΝ
Εγγυήσεις ποιότητας βαφής

Η Kemon έχει μακρόχρονη παράδοση στις επαγγελματικές βαφές μαλλιών και κατέχει μερικές από τις μεγαλύτερες καινοτομίες παγκοσμίως (όπως π.χ. η μοναδική βαφή NaYo).
Η σειρά βαφών COLORING είναι η πρώτη επαγγελματική σειρά βαφών χωρίς αμμωνία και χωρίς PPD παγκοσμίως (2007, στην Ελλάδα από το 2008).
Ο χρωμοαφρός GREY Fast MOUSSE χρησιμοποιείται από επαγγελματίες κομμωτές και καταναλωτές διεθνώς και είναι η ιδανική λύση για τον άνδρα που θέλει γρήγορη, ομοιόμορφη διακριτική αλλά και μόνιμη κάλυψη των γκρίζων χωρίς περίπλοκες διεργασίες.
Η Kemon διαθέτει διεθνούς φήμης εργαστήρια, πιστοποιήσεις ποιότητας στην παραγωγή και στην περιβαλλοντική διαχείριση, καθώς και μία απόλυτη σύνδεση με τον κόσμο της μόδας.